Grevinde Alexandra sælger sin luksusvilla

Med livet som enlig mor uden en ægtefælle og prins Nicolai, 16, på Herlufsholm, har grevinde Alexandra valgt at rykke teltpælene op og sætte sin villa til salg.

Huset, som grevinden fik overdraget efter skilsmissen fra prins Joachim, ligger på Svanemøllevej på Østerbro, og er sat til salg for den nette sum af 25 millioner kroner.

Allerede i januar indikerede grevinden i et interview med ugebladet Her og Nu, at et salg kunne komme på tale. Dengang sagde hun:

- Det ved jeg ikke. Det er et nyt år, nye tider. Det er godt at starte på en frisk.

I samme interview sagde Alexandra ærligt, at der ville blive tomt i den store villa, hvis hendes yngste søn, prins Felix på 13 år, vælger at gå i sin storebrors fodspor og fortsætte sin skolegang på kostskolen Herlufsholm uden for Næstved.

Men intet er endnu afgjort for den lille familie på tre.

- Vi har overhovedet ikke taget nogen beslutning endnu. Børnene er meget forskellige, så det ved vi ikke. Hvis det var op til moren, så tager vi ikke nogen beslutning endnu, siger grevinden til Her og Nu.

Alle døre står altså åbne for grevinden, der også i kølvandet på sin skilsmisse fra Martin Jørgensen har afhændet familiens tidligere feriebolig i Alanya i Tyrkiet.

Du kan se linket til salgssiden for grevindens luksusvilla her: http://www.boliga.dk/bolig/1178353/svanemoellevej_15_2100_koebenhavn_oe

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip