Grimt uheld skygger for United-fiasko i CL-premieren

16/09/2015

Efter et års fravær er Manchester United tilbage i Champions League, men gensynet med den prestigefyldte klubturnering tirsdag aften vil den engelske storklub helst glemme i en fart.

Ikke blot tabte United noget overraskende med 1-2 til PSV Eindhoven, men kampen kom også til at stå i skyggen af den tilsyneladende meget alvorlige ankelskade, der ramte venstrebacken Luke Shaw efter et kvarters spil.

Under et raid ind i PSV's straffesparkfelt blev den engelske landsholdsspiller tacklet af hjemmeholdets Héctor Moreno og kom slemt til skade med sin højre ankel.

Shaws fod strittede i en helt forkert vinkel, og han måtte behandles i lang tid på banen, inden han blev kørt på hospitalet - formentlig med en brækket ankel.

Marcos Rojo kom på banen i stedet, og indledningsvis så det ud til, at United-spillerne havde rystet chokket af sig.

Favoritterne kom foran fire minutter før pausen, da den tidligere PSV-spiller Memphis Depay nettede mod sine gamle venner.

Men "skurken" Héctor Moreno sørgede for udligningen inden pausen på et hovedstød, og så var de to hold lige vidt.

12 minutter efter pausen gik det så helt galt for gæsterne, da PSV bragte sig foran på et fremragende mål.

Bolden blev slået præcist ud til Maxime Lestienne på venstre fløj, og belgierens perfekte indlæg blev headet i nettet af Luciano Narsingh ved bageste stolpe.

Derfra udviklede der sig en meget livlig forestilling, hvor gæsterne desperat jagtede den udligning, der kunne redde lidt af æren, men de velspillende hollændere sloges for sagen, og publikum på Philips Stadion brød ud i fællessang, da dommeren fløjtede af.

I puljens anden kamp fik Nicklas Bendtner hele anden halvleg på banen, da Wolfsburg åbnede med en 1-0-sejr over CSKA Moskva.

Da Bendtner kom i aktion var sejrsmålet dog allerede faldet. Det stod nyindkøbte Julian Draxler for fem minutter før halvtid