Grønkjær: Dødbolde er FCK's chance mod Real

Den tidligere FC København-profil Jesper Grønkjær tror ikke på, at hans gamle holdkammerater kan levere en overraskelse i aftenens udekamp mod Real Madrid i Champions League.

Der er ganske enkelt for meget, der ikke fungerer for det danske mesterhold, der efter 10 spillerunder ligger til nedrykning i Superligaen.

- Forudsætningerne for et godt resultat er ikke gode.

- Det er normalt et frirum at spille Champions League, men det er mere herligt at spille Champions League, når man kommer med medvind fra Superligaen, siger Grønkjær, der nu er kommentator for Viasat.

Grønkjær peger på, at flere af københavnernes offensive kort som Nicolai Jørgensen og Christian Bolanos er et stykke fra deres bedste niveau.

- Dem, der skal være individualister, rammer ikke topformen.

- Det er fra Jørgensen, Bolanos og Daniel Braaten, at man forventer det overraskende. Det er dem, der skal lave den overraskende dribling eller skuddet fra distancen.

- Men de har alle tre haft det svært i de seneste superligakampe mod Brøndby og OB, mener Jesper Grønkjær.

- FCK vil formentlig have stor fokus på standardsituationerne. Selv når man møder de store hold, så får man en til tre chancer. Også når det er Real Madrid og Barcelona.

- I weekenden så Real Madrid meget sårbare ud, da de tabte til Atlético Madrid i den spanske liga. Atletico kunne have scoret flere mål, siger Grønkjær.

FC Københavns øjeblikkelige forfatning får endnu en gang Jesper Grønkjær til at rose FCK's 1-1-resultat mod Juventus i Parken.

- Det sætter resultatet mod Juventus i relief. Det er helt oppe at ringe med de største resultater i klubbens historie, fordi forudsætningerne var så dårlige, mener han.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip