Groft forsøg på voldtægt på Smukfest

Da hun kort før klokken ti tirsdag aften kom gående på festivalpladsen, blev hun overfaldet af tre unge mænd, som greb fat i hende og slæbte hende ind i et telt.

Her holdt to af fyrene hende fast, mens den tredje forsøgte at voldtage hende.

»Vi har sat en sædelighedsundersøgelse i gang. Kvinden er blevet undersøgt og kort afhørt. Hun var meget påvirket af situationen, så skal vi have genafhørt hende i eftermiddag.«

Det forklarer vicepolitikommissær Torben Rungstrøm fra lokalpolitiet i Skanderborg til bt.dk.

Politiet har endnu intet signalement af de tre, og det er også endnu uvist, hvor på pladsen, overgrebet har fundet sted.

»Når vi har fået talt med hende igen, håber vi, at vi kan komme ud med et signalement og et gerningssted,« siger Torben Rungstrøm.

»På nuværende tidspunkt ved vi bare, at det er foregået i et telt på pladsen, men at finde et telt på Skanderborg Festivalen er jo, som at lede efter en nål i en høstak,« siger han.

Kvinden kendte ikke de tre mænd, og ifølge politiet oplysninger havde hun heller ikke haft kontakt med dem, før hun blev overfaldet.

Torben Rungstrøm er dog fortrøstningsfuld med hensyn til at finde frem til et signalement af de tre, og når et sådant foreligger, håber politiet på, at hjælp fra de øvrige festivaldeltagere kan fører frem til gerningsmændene.

Kvinden slap fri, da voldtægtsforbryderen af én eller anden grund opgav sit forehavende, og politiet behandler derfor sagen som et forsøg på voldtægt.

Dagens Gossip