Groft overfald i Gellerup: Kvinde skubbet og sparket af tre unge

En 61-årig kvindelig underviser blev mandag morgen udsat for et groft og umotiveret overfald i Gellerupparken.

Kvinden, der underviser i området, kom klokken 8.20 gående på stisystemet mellem boligblokkene på Bentevej og Gudrunsvej, da hun blev passet op af tre unge mænd.

De unge mænd spurgte kvinden, om hun havde en cigaret. Da hun ikke havde det, skubbede de hende pludselig i ryggen, så hun faldt til jorden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Herefter sparkede de hende en gang i maven og en gang i ryggen, inden de løb grinende derfra, fortæller politikommissær ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum, til Dagens.dk.

Kvinden holdt armene foran hovedet og ansigtet, da hun lå på jorden, og hun har derfor kun kunne give et sparsomt signalement af overfaldsmændene.

Hun beskriver dem alle tre som værende mellem 14 og 18 år, mellemøstlige af udseende og cirka 165 til 170 centimeter høje. De talte alle tre dansk. Den ene overfalds mand var iført en rød hættetrøje, mens de to andre var iført mørke hættetrøjer.

- Det er en ganske grov og alvorlig sag, hvor kvinden helt umotiveret bliver overfaldet. Derfor håber vi, at der er nogen, der har set noget, som kan bringe os videre i efterforskningen, siger Morgen Brøndum.

Den 61-årige kvinde havde ikke nogle tydelige skader efter overfaldet, men blev sendt på skadestuen, hvor man foretog en politiattest som dokumentation.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.  

Dagens Gossip