Groft røveri: Kioskejer bagbundet og truet med pistol

Skrevet af admin

24/04/2014

Mest læste i dag

Tre maskerede mænd overraskede onsdag aften en kioskejer, der stod alene bag disken i sin kiosk tæt på Nordhavn station på Østerbro i København. De tre gerningsmænd truede kioskejeren med pistol og udsatte ham for slag og spark.

- Han bliver bundet på hænder og fødder med tape og bliver truet med en pistol. Man kan tydeligt se på hans ansigt, at han bliver udsat for vold, siger Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Midt i røveriet kommer nogle uvidende kunder ind i kiosken og overrasker de tre gerningsmænd.

- Det får dem til at stikke af. To af dem på cykel, mens den tredje stikker af til fods op til Nordhavn station. Der er nogle vidner, der holder øje med ham på perronen, indtil politiet kommer frem og foretager anholdelsen, siger Sajjad Haider.

Den forslåede kioskejer blev kørt til Rigshospitalets traumecenter. Han har ikke på noget tidspunkt været i livsfare, men han har været udsat for grov vold.

Politiet modtager gerne henvendelser fra folk, der kan have set de to af røverne, som flygtede på cykler ned ad Gammel Kalkbrænderivej ved 19.30-tiden onsdag aften. De beskrives begge som udenlandsk udseende. Derudover bar de begge både kasket og solbriller.

Københavns Politi er endnu ikke bekendt med, om røverne fik noget udbytte af røveriet.

/ritzau/