Groft røveri på bordel: Sexarbejdere blev truet og fik stjålet pas og penge

Tre personer er efterlyst af politiet for et voldsomt røveri på et bordel i Esbjerg, som fandt sted tidligere på måneden.

Syd- og Sønderjyllands Politi har offentliggjort billeder af de mistænkte, og man leder samtidig efter vidner til episoden, som kan hjælpe med at opklare sagen.

Røveriet skete på et bordel på Nørrebrogade i tidsrummet 03.15 til 03.45 natten til torsdag den 20. august.

- Tre personer trængte med magt ind i lejligheden og under trussel om vold, tog de en metalfarvet kuffert, et sort mavebælte af mærket Gucci og en brun taske af mærket 'Valentino Bolso Marron'.

- I tasken lå der en pels, pas og penge. De tre personer er af et vidne set forlade stedet til fods i nordlig retning ad Nørrebrogade og derefter ad Remisevej, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet håber, at følgende signalement af de tre personer kan lede til et gennembrud:

Person A: Mand, dansk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm, Almindelig af kropsbygning. Hudfarve: hvid. Iført: Mørk hættetrøje med hætten trukket op over hovedet. I kraven sad der to styks hvide stropper. Han bar sorte handsker, iført armybukser og sorte sko/støvler. Da han kom ind i lejligheden tildækkede han ansigtet med en sort elefanthue. Han medbragte en stum genstand (formentlig et koben) og en sort rygsæk.

Person B (optræder ikke på overvågningen): Mand, 20-25 år, 180-185 cm, almindelig af kropsbygning. Iført grå hættetrøje med hætten trukket op over hovedet, sort tørklæde for ansigtet, sorte handsker, mørke bukser og sorte sko. Medbragte et koben.

Person C: Mand, dansk af udseende. 20-25 år, 180-185 cm. Almindelig af kropsbygning. Hudfarve: hvid. Hårfarve: Sort. Yderligere kendetegn: Håret kort i siderne og langt på toppen af hovedet. Han havde ligeledes nogle tydelige markerede mørke øjenbryn. På billedet ses han som værende en smule kalveknæet. Karakteristisk ved, at fødderne på alle billeder peger en smule indad. Iført: Rød trøje med lynlås, formentlig et par arbejdsbukser af ukendt mærke og hvide kondisko af ukendt mærke.

Politiet beder vidner eller andre, der har oplysninger i sagen, om at henvende sig hurtigst muligt på 114.

Se billeder fra røveriet i stor størrelse herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip