Groft røveri: Røver bankede økse i disk

Superbrugsen i Karup blev i aftes udsat for væbnet røveri.

To mænd i alderen 20-25 år gik ind i forretningen ved 19.40-tiden. Her bankede den ene af mændene en økse i disken og forlangte penge. Den anden mand genner et vidne, der står udenfor, ind i butikken og beordrer ham til at tømme kassen.

Derefter stikker røverne af og forsvinder på en knallert i sydvestlig retning, oplyser Midt- & Vestjyllands Politi.

De to beskrives som:

A: Mand, 20-25 år, 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning og talte dansk. Han var iført en sort sportssweater med opslået hætte og med hvidt logo på issen og orange striber langs ærmerne. Desuden var han iført en sort hjemmelavet "røverihue" af stof, sorte joggingbukser, mørke sko med hvid striber. han medbragte en Lidl plastikpose og var bevæbnet med økse.

B: Mand, 20-25 år, 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning, talte dansk og var iført en sort sportssweater med opslået hætte og med hvidt logo på issen og triple hvide striber langs ærmerne. Han var også iført en sort hjemmelavet "røverihue" af stof, sorte joggingbukser - formentlig af mærket Hummel, Sweatpants, mørke sko med hvid striber og sorte handsker. Han medbragte en gul pose og var bevæbnet med en økse.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- & Vestjyllands Politi på 1-1-4.

Dagens Gossip