Groft tyveri: Stjal computer for øjnene af syg dreng

En 13-årig dreng, som netop var været igennem en nyretransplantation, fik lørdag aften stjålet sin computer, mens han intet selv kunne stille op.

Drengen er indlagt på Nefrologisk afdeling på Odense Universitetafdeling, hvor tyven ved 20-tiden lørdag aften kom ind på hans stue og uden et ord stjal computeren for øjnene af den 13-årige. Det skriver Fyens.dk.

Den alvorligt syge dreng kunne ikke selv komme ud af sengen, men hans råb alarmerede personalet, som straks kom løbende. Politiet blev tilkaldt, men da var tyven nået at forsvinde.

LÆS OGSÅ: Opråb fra lastbilchauffør: Kan du se cyklisten på dette billede?

I sommer fik en seksårig kræftramt dreng også stjålet både computer, iPhone og playstation, men hans var indlagt på hospitalet i Odense. Computeren indholdt blandt andet 1200 uerstattelige billeder af den syge dreng.

Sagen fik stor opmærksomhed i medierne, og kort til efter blev tingene indleveret til politiet, som kunne give den taknemmelige familie tingene igen. Desværre tabte drengen Tobias kampen mod kræften kort før jul.

LÆS OGSÅ: Dødsfald: Seksårige Tobias tabte kampen til kræften

Tyven, som denne gang har været på spil på Odense Universitetshospital, beskrives som pakistansk/arabisk af udseende, cirka 20 år, 180 centimeter høj og almindelig af bygning.

Han havde sort hår - tætklippet i siderne og længere i toppen - og hageskæg. Tyven var iført en lysebrun dunjakke med pelskrave og sorte bukser. Han medbragte en faktapose. Drengens computer er af mærker Acer.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip