Grov sag om seksuelt overgreb på 11-årig pige i Station 2 på TV 2

Fyns Politi har dagen igennem arbejdet med at efterforske de omkring 50 henvendelser fra offentligheden i forbindelse med seksuelt overgreb på en 11-årig pige fra Vester Skerninge.

Politiet har især interesseret sig meget for henvendelser om den bordeauxfarvede personbil, hvor selve overgrebet fandt sted.

- Jeg er overbevist om, at nogen må have set den lidt ældre bordeauxfarvede bil køre rundt i området i fredags. Overgrebet fandt sted kort efter, pigen blev samlet op ved 14:20-tiden, derfor har bilen jo været i området både lige op til, pigen stod af skolebussen – men også efter overgrebet mod hende, hvor gerningsmanden kørte fra stedet, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen og fortsætter:

- Derfor appellerer vi nu til, at alle gransker deres hukommelse og kontakter os, hvis de ved noget. Det kan for eksempel også være, hvis nogen skulle have set bilen i området i dagene op til overgrebet. Vi ved jo desværre ikke, hvilken biltype der er tale om, men noget tyder på, at der er tale om en 5-dørs model, siger Henrik Justesen.

Overgrebet mod den 11-årige pige skete bag i bilen fredag eftermiddag, kort efter hun blev sat af skolebussen på Brunsvej i Vester Skerninge ca. kl. 14:20. Gerningsmanden kontaktede pigen, hvorefter hun forsøgte at stikke af, men manden indhentede hende og tvang hende ind i sin bil. Pigen vurderer, at der gik mellem 5-9 minutter fra hun blev samlet op til overgrebet skete.

Han kørte derefter rundt i området og ned ad en skov- eller markvej kun få minutters kørsel fra Brunsvej, hvor han forgreb sig i mod pigen. Bagefter satte han hende af ved Sømarksvej tæt på krydset Balvej/Ravnegårdsvej i Vester Skerninge.

Under overgrebet kan pigen huske, at hun kunne se en campingvogn eller en skurvogn med noget orange på. Den er politiet fortsat interesserede i oplysninger om.

Indtil nu har politiet modtaget omkring 50 henvendelser fra offentligheden i sagen. I aftenens udgave af Station 2 Efterlyst på TV 2, klokken 20:50 fortæller lederen af efterforskningen Henrik Justesen om sagen.

- Det er selvfølgelig vores håb, at vi på den måde kan få lige netop den eller de henvendelser, der kan føre til en anholdelse af gerningsmanden. Det her er et rigtig groft overgreb, og jeg håber, alle der ved bare det mindste ikke vil tøve med at kontakte os, siger Henrik Justesen.

I forbindelse med sagen efterlyser politiet en gerningsmand med følgende signalement:

Mand, 45-50 år, 175-180 cm høj, lys i huden, almindelig til kraftig af bygning, iført sort jakke, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og mørk halsedisse som dækkede underansigtet. Manden talte dansk. Han kørte i en ældre bordeauxrød personbil af ukendt mærke.

Politiet søger også fortsat efter vidner, som fredag især mellem kl. 14 og 15 har set eller har kendskab til:

·         En bordeaux ældre personbil i området - særligt kørende omkring Brunsvej og Sømarksvej i Vester Skerninge

·         En hvid campingvogn/skurvogn med noget orange på sig i skovområdet omkring Vester Skerninge

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip