Gruppe vil stoppe platte Ronni Garner - og hans fans

En protestbevægelse mod Ronni Garner og hans platte vittigheder har rejst sig på nettet. Spasmagerens fans forsøger hårdnakket at forsvare deres komiske idol, men de får hurtigt svar på tiltale af gruppen "Stop Ronni Garner".

Med 124.000 følgere på Facebook vil nogle påstå, at Ronni Garner er Danmarks sjoveste mand. Facebook-fænomenet er i løbet af sommeren blevet kendt for at optage den ene tåbelige video-vittighed efter den anden. Men det er langt fra alle, som griner af hans lettere fladpandede humor.

Derfor har gruppen "Stop Ronni Garner" også fået mere end 17.000 likes på to uger, og her bliver der ikke lagt fingre imellem.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Gruppen skriver åbenlyst, at den er oprettet udelukkende for at gøre Ronni Garners fans sure, og at dem, som sviner gruppen til i mails, bliver hængt ud på siden.

Missionen må siges at være lykkedes. For det vælter ind med sure kommentarer fra komikerens tilhængere. Alle får pænt svar fra gruppen, og de groveste bliver, som lovet, hængt ud, så alle kan se, hvordan de opfører sig.

Det gælder for eksempel Dennis Per, som truer gruppens administratorer med, at han har en stedfar, der er tidligere HA'er og i øvrigt kender alle på Amager, i Brøndby og det østlige København.

Det tager gruppens administratorer dog med ophøjet ro og påpeger, at hvis Dennis Per kender så mange mennesker, så er det ikke meget at have 588 venner på Facebook.

Iøvrigt ender samtalen med, at Dennis Pers stedfar blander sig - og giver knægten en skideballe.: 

LÆS OGSÅ: 55.000 likes på 6 dage: Ronni griner sig gennem platte jokes 

"Stop Ronni Garner" morer sig også med at lave rebusser om Ronni Gerner, og man morer sig endnu mere med at hænge de Ronnis-fans ud, som ikke kan knække koden.

Flere Garner-fans har i arrigskab forsøgt at skabe en prostestbevægelse mod protestbevægelsen og har oprettet grupper med navne som "Stop: Stop Ronni Garner". Ingen af dem har dog fået den store opbakning endnu.

Se et udvalg af samtalerne på "Stop Ronni Garner" herunder:   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip