Gruppevoldtægt: Politiet løslader tre unge mænd

Skrevet af admin

17/10/2013

Dagens topnyheder

Tre mænd på 24, 25 og 26 år, der er sigtet for voldtægt af to kvinder på en stripklub i Jomfru Ane Gade i Aalborg, er torsdag eftermiddag blevet løsladt.

Det oplyser den 25-åriges forsvarer, Erbil Kaya, til Ritzau.

Politiet havde oprindeligt planlagt at beholde de sigtede til fredag, mens efterforskningen stadig stod på.

- At politiet vælger at løslade dem før tid i noget så alvorligt som en voldtægtssag, tyder på, at der ikke er hold i sigtelsen, fortæller Erbil Kaya og fortsætter:

- Det har haft enorme konsekvenser for de tre mænd at blive varetægtsfængslet og hængt ud som voldtægtsmænd. De er meget berørte af det.

Sagen er dog endnu ikke lukket, og de tre unge mænd er fortsat sigtet for gruppevoldtægt, der angiveligt skulle have fundet sted på stripklubben Club Red Light i den kendte festgade Jomfru Ane Gade.

To kvinder på 22 og 23 år har fortalt, at de både blev tvunget til samleje og oralsex under bedøvelse af et ukendt stof.

De to kvinder har fortalt, at gruppevoldtægten på stripklubben er sket i tidsrummet mellem klokken 03 og 05.50 natten til tirsdag. Selv om kvinderne sagde stop, fortsatte gruppevoldtægten ifølge sigtelsen.

De sigtede erkender at have været samlet på stedet på det givne tidspunkt, men at den seksuelle omgang med de to kvinder var frivillig, skriver Nordjyske.dk.

/ritzau/