Grusomt: Heste flået og smidt i å

Der mødte Jens Peter Rokkedal et chokerende syn, da han i weekenden var ved en å i Nyrup ved Ribe. 

Her lå der to afhuggede hestehoveder og resterne af hestenes kroppe, der var blevet flået, inden de var blevet smidt i åen. 

- Så fandt vi lige to små heste, flået og smidt i vores å. lidt sindsygt !! Håber ikke der er en lille pige der mangler et par heste, skriver han på Facebook om oplevelsen. 

Han kontaktede Falck, der kom og hentede kadaverne, og han undrer sig over, hvorfor nogen kunne finde på at gøre sådan noget. 

I sit opslag på Facebook spekulerer en del i, at de kan være blevet smidt i åen, fordi det er meget dyrt at skille sig af med døde heste. 

Jens Peter Rokkedal anmeldte fundet til Nordjyllands Politi, men da der ikke er nogen, der har meldt deres heste savnede, vil de ikke foretage sig noget i sagen, skriver TV2 Nord. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Er meldt til politiet, afhentet af Falck. Jeg kan ikke give mere info. Kan forstå mange er rystet over dette, men jeg...

Opslået af Jens Peter Rokkedal på 12. marts 2016

 

Dagens Gossip