Grusomt: Kattekilling antændt med benzin - se video og billeder

Kattekillingen Justin har oplevet menneskers grusomheder. Heldigvis er det endt som en solstrålehistorie og fem måneder gamle Justin er nu populær og har sin egen Facebook-gruppe.

Tre personer fangede katten i New Jersey og overhældte ham med benzin og satte ild til Justin. En forbipasserende reagerede hurtigt og slukkede ilden med sin jakke.

- Han græd allerede, da jeg samlede ham op, men da jeg rørte ham på ryggen, begyndte han at skrige, siger redningsmanden Damaris Alcala til Daily Mail.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Katten blev indlagt på Crown Veterinary Specialists and Emergency i New Jersey. Her konstaterede dyrelæger, at Justin havde anden- og tredjegradsforbrændinger på store dele af kroppen. Desværre var det nødvendigt at fjerne ørerne.

Nu er Justin kommet sig den tragiske hændelse og er nu i gode hænder hos en plejefamilie.

Justin er blevet lidt af en sensation på internettet. Foreningen Animal Alliance of New Jersey deler løbende billeder af ham på sociale medier. Han er nu en helt almindelig kat og har sågar fået sin egen Facebook-gruppe.

Politiet har udlovet en dusør til den, der fører ordensmagten frem til de tre dyremishandlere, som satte ild til katten.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip