Gry Möger Poulsen i politisk chokskifte til S

Nedturen fortsætter for SF, der nu også må sige farvel til det store politiske talent Gry Möger Poulsen.

Den tidligere formand for SF Ungdom, der er lillesøster til tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen, har netop meddelt på Facebook, at hun er fortid i partiet.

- Jeg har i dag meldt mig ud af SF og ind hos Socialdemokraterne. Det er en stor beslutning, men den helt rigtige beslutning. Jeg har grundlæggende overvejet mit politiske ståsted og Socialdemokraterne er det parti, jeg ville stemme på, hvis der var valg i morgen, skriver hun.

Gry Möger Poulsen har været medlem af SF i ni år. Men har tilsyneladende ikke kunnet se sin fremtid i tråd med den linie, som partiets nye formand Annette Vilhelmsen står i spidsen for.

- Jeg tror på et samfund, hvor rettigheder og pligter går hånd i hånd mod målet om frie og myndige mennesker. Det at have forventninger til folk er at tro på dem. Her går Socialdemokraterne forrest. Det afspejler sig både i uddannelses-, beskæftigelses-, integrations- og socialpolitikken, skriver hun.

Samtidig understreger hun, at det er nøgterne overvejelser og ikke frustration, der ligger bag det opsigtsvækkende skifte.

- Jeg melder mig samtidig ud af SF og SFU uden den mindste bitterhed. Jeg smækker ikke med døren, ønsker SF alt det bedste og har stor respekt for partiets arbejde både i kommuner, regioner og i regeringen, skriver Gry Möger Poulsen endvidere.

For nylig overaskede tre andre unge SF-politikere, politisk ordfører Jesper Petersen, EU-parlamentsmedlem Emilie Turunen og tidligere folketingsmedlem Nanna Westerby ved at skifte fra SF til Socialdemokraterne.

 

Dagens Gossip