Guardiola lader sig ikke påvirke af Lahms frieri

Pep Guardiolas kontrakt med de tyske giganter Bayern München udløber næste sommer, men indtil videre har træneren tøvet med at forlænge kontrakten.

Derfor har Bayern Münchens anfører, Philipp Lahm, åbenlyst givet udtryk for, at spillerne vil beholde den spanske succesmanager.

- Ja, jeg har informeret ham om holdets ønske. Jeg vil ikke sige, hvad der blev sagt. Det var en samtale ansigt til ansigt, og det bør forblive et internt anliggende.

- Jeg ved ikke, hvorfor han tøver. Truppens holdning er klar: Vi nyder at arbejde med vores træner, og vi vil virkelig gerne fortsætte med at arbejde med ham, siger Lahm ifølge AFP.

Komplimenterne får dog ikke Guardiola til at skynde sig til forhandlingsbordet i Bayern, selvom rosen er smigrende.

- Jeg taler med Philipp (Lahm, red.) måske ikke hver dag, men hver anden eller tredje dag. Det glæder mig naturligvis. Philipp var fra starten meget vigtig for mig. Han er en meget speciel person, og det vil han altid være.

- Han elsker Bayern München, og han gør altid det bedste for Bayern. Men hvis han var af en anden mening, gjorde det ingen forskel for mig, siger Guardiola ifølge det tyske fodboldmagasin Kicker.

Pep Guardiola, der tidligere har haft enorm succes både som spiller og træner i Barcelona, har stået i spidsen for Bayern München siden sommeren 2013.

I hans regeringstid har klubben vundet to tyske mesterskaber og en tysk pokaltitel. I indeværende sæson i Bundesligaen har klubben gjort rent bord med ti sejre i ti kampe.

Dermed ligger Bayern München lunt i svinget til at tage det fjerde tyske mesterskab på stribe. Det har ingen tysk klub formået tidligere.

/ritzau/

Dagens Gossip