Guardiola led første nederlag: Dortmund vinder målrig Super Cup

Bayern München vandt i sidste sæson alle de trofæer, holdet spillede med om, så derfor er klubbens nye træner, Pep Guardiola, sat på en næsten umulig mission, hvis han skal imponere i den tyske storklub.

Desværre for ham fejlede han allerede i den første alvorlige opgave.

På udebane mod Dortmund tabte Bayern München 2-4 til en sprudlende modstander.

Dortmund, der op til denne sæson har afgivet playmakeren Mario Götze, som dog ikke spillede, til netop Bayern München, vandt kampen på bedre effektivitet i et chancerigt opgør. 

Første mål stod Robert Lewandowski, der hele sommeren er kædet sammen med samme skifte som Götze, bag. 

Polakken snød off-siden og lagde et indlæg ind, som i første omgang blev pandet ned i jorden og så ufarlig ud, men så dukkede Marco Reus op og headede bolden i mål.

Kort inde i anden halvleg bragte Arjen Robben dog balance i regnskabet, da han på et hårdt indlæg fra Phillipp Lahm også scorede på et hovedstød.

Det fandt Dortmund sig dog ikke i, og minuttet efter scorede Daniel van Buyten selvmål, og straks efter stod den 3-1 til Dortmund på mål af Ilkay Gündogan. 

Bayern München forsøgte nok engang at skabe spænding i kampen, da Phillipp Lahm igen satte Robben op til et mål, som flot blev sat ind ved, at hollænderen vendte i samme øjeblik, som han modtog bolden, og skød bolden i kassen. Til sidst viste Robert Lewandowski dog, at hjertet stadig er det rette sted trods udlængslen, da han splittede modstandernes forsvar og satte et angreb op, som Marco Reus nemt scorede på.

Dermed er Pep Guardiola allerede i lidt modvind, og spanieren så da også ret så misfornøjet ud med et stenansigt på bænken.

Dagens Gossip