Guardiola rejser tvivl om Schweinsteigers fysik

Bayern München har i sommerens transfervindue solgt Bastian Schweinsteiger til Manchester United.

Tyskeren var med til at vinde VM i Brasilien sidste år, men har været slemt plaget af skader. Derfor antyder Pep Guardiola, at det er meget længe siden, at den 31-årige tysker har været i topform. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Hvis han ikke får skadesproblemer, så er jeg helt overbevist om, at han vil gøre det rigtigt godt i Manchester United. Han er en topspiller, siger Pep Guardiola til flere engelske medier.

- Han kan spille rigtigt godt i United. Det håber jeg virkelig, at han gør. Desværre har han ikke været i topform i de seneste tre år, fortsætter Bayern Münchens spanske cheftræner.

Bastian Schweinsteiger har været plaget af knæskader og ankelskader i store dele af sin karriere. Inden den 31-årige tysker skiftede til Manchester United i denne sommers transfervindue, nåede han at spille 17 sæsoner i Bayern München.

Overfor de engelske medier har Pep Guardiola meget godt at sige om den spanske landsholdsspiller Pedro, der er sat i forbindelse med Manchester United. Guardiola mener, at han vil være et godt køb for briterne.

- Han er en af de bedste spillere, man kan forestille sig. Han kan spille på et hvilket som helst hold i verden, siger Guardiola om sin landsmand.

/ritzau/

Dagens Gossip