Guardiola spår tæt mesterskabskamp efter choknederlag

Skrevet af admin

03/03/2016

Dagens topnyheder

Det har længe lignet et sikkert mesterskab til Bayern München i Bundesligaen. Et mesterskab, der vil være klubbens fjerde i træk.

Men med onsdagens chokerende nederlag til Mainz er klubben nu blot fem point foran forfølgeren Borussia Dortmund, og det forspring kan blive endnu mindre lørdag, hvor de to klubber ramler sammen i et ægte topopgør.

Og selv om det tidligere sæsoner har virket legende let for Bayern at vinde Bundesligaen, så forholder det sig ikke længere sådan, lyder det fra træner Pep Guardiola.

- Ingen anden klub har nogensinde vundet Bundesligaen fire gange i træk. Det Dortmund-hold, vi ser nu, er helt anderledes end det, der har været de sidste tre år. Vi kommer til at skulle kæmpe helt til sidste kamp.

- Vi må holde fokus på den næste kamp, og kampen mod Mainz var et tydeligt tegn på, at det ikke bliver let, siger han ifølge AFP.

1-2-nederlaget onsdag var Bayerns første nederlag på hjemmebane i denne sæson. Og mesterholdets træner var da heller ikke tilfreds med, at det ikke lykkedes at udnytte holdets massive boldovertag.

- Vores indsats var bare ikke god nok, lyder det fra Guardiola.

Når Bayern og Dortmund mødes lørdag, vil et nyt Bayern-nederlag betyde, at der blot er to point mellem rivalerne.

Og den udsigt får da også Dortmund-spillerne til at tro endnu mere på, at et mesterskab kan være inden for rækkevidde.

- Begge hold ved, at det hele nu kan blive meget tæt. Vi vil vinde det her, siger Dortmunds forsvarsspiller Erik Durm.

Kampen mellem Bayern München og Borussia Dortmund spilles lørdag klokken 17.30 i Dortmund.

/ritzau/