Gudmundsson er træt af Flensburgs landsholdsmodvilje

Der er ikke mange kærlige tanker eller gloser fra Dansk Håndbold Forbund (DHF) i retning af den tyske håndboldklub Flensburg-Handewitt i disse dage.

Den stærke danskerklub har nægtet at frigive sine spillere til landsholdssamling på det tidspunkt, hvor Danmark gerne ville have spillerne, og hvor alle andre klubber har indvilget i at lade spillerne rejse.

Og den opførsel vækker undren hos Danmarks landstræner, Gudmundur Gudmundsson, som ikke er overrasket over, at lige præcis Flensburg er klubben, der giver problemer.

- Jeg synes, Flensburg har en lang historie med, at de ikke kan lide at have spillere, der spiller for landsholdet.

- Vi har set Holger Glandorf meldte fra. Vi har tidligere set Michael Knudsen melde fra til landsholdet. Vi har set Thomas Mogensen melde fra til landsholdet, siger Gudmundsson til TV2 Sport.

Flensburgs argument er, at spillerne er slidte, men eftersom alle andre tyske klubber har indvilget i at frigive spillerne til den planlagte tid, møder argumentet kun undren hos Gudmundur Gudmundsson og DHF.

Og DHF-sportschef Ulrik Wilbek er ligesom Gudmundsson alt andet end tilfreds med den tyske klubs ageren.

- Jeg ved ikke, om jeg er sur. Men jeg er lidt irriteret over, at vi gang på gang de sidste 12 år har haft problemer med Flensburg om frigivelse af spillere i forskellige sammenhænge - som den eneste klub i udlandet faktisk, siger Wilbek til TV2 Sport.

Landsholdsspillerne Rasmus Lauge, Henrik Toft, Anders Eggert, Lasse Svan og Kevin Møller er alle på kontrakt i klubben lidt syd for den dansk-tyske grænse.

/ritzau/

Dagens Gossip