Gudmundsson er utilfreds med en del efter afklapsning

Skrevet af admin

10/01/2016

Dagens topnyheder

Gudmundur Gudmundsson så søndag sit danske håndboldlandshold få en lektion af Frankrig i den sidste kamp ved Golden League-stævnet, der er sidste test før EM i Polen.

Den islandske træner er utilfreds med flere ting i 28-36-nederlaget i Paris, der betød, at franskmændene vandt turneringen foran Danmark.

- Jeg var ikke tilfreds med vores forsvar, siger Gudmundur Gudmundsson.

- Vi fik alt for mange kontramål imod os. Alene ti i første halvleg, det er alt for mange.

- Vi skød ikke så godt i første halvleg, vi brændte for meget. Vi fik chancerne, men vi brændte, siger landstræneren.

Efter en lige indledning kørte franskmændene på med fysik, skarphed i afslutningerne og gode kontraløb.

Det i forvejen nykonstruerede danske midterforsvar savnede langtidsskadede René Toft Hansen, og det kunne ses mod de veloplagte franskmænd.

Det hjalp ikke, da højrebacken Mads Christiansen blev skadet, så Henrik Møllgaard måtte dække højre back, mens Klaus Thomsen kom ind og supplerede Henrik Toft Hansen i midterblokken.

Også Michael Damgaard blev skadet før pausen, da han vred om på foden. Bagspilleren fra Magdeburg skal skannes, før det er muligt at sige noget om hans EM-muligheder.

- Planen var at udtage truppen i morgen (mandag), men nu må jeg afvente, jeg kan ikke gøre det nu. Jeg må se på, hvordan det ser ud med dem begge.

- Vi ved først i morgen, hvordan det ser ud med Michael. Det er meget svært at udtale sig om for mig nu.

- Vores fysioterapeuter tror ikke, det er så alvorligt med Mads. Men det ved man jo ikke. Måske kan han komme i gang igen efter nogle dage, det håber jeg, siger Gudmundur Gudmundsson, som lørdag sender sit hold i kamp mod Rusland i den første EM-kamp.

Landstræneren vælger at glæde sig over, at Danmark vandt over Qatar og Norge i de to første kampe ved Golden League, inden Frankrig blev for stor en mundfuld.

- I de to første kampe spillede vi udmærket i angrebet og godt kontraspil.

- Jeg var meget tilfreds med forsvaret mod Qatar. Folk tror, at det er nemt at dække op mod dem, men de vandt sølv ved det seneste VM. Vi vandt sikkert med fem mål og gjorde det meget godt. Jeg er meget tilfreds med den kamp.

- Mod Norge var det også fornuftigt fra vores side. Vi leverede godt angrebsspil og løb kontra, og vi dækkede okay op, siger Gudmundur Gudmundsson.

/ritzau/