Gudmundsson: Ikke nemt at vinde med 20 mål

Skrevet af admin

18/01/2015

Mest læste i dag

En storsejr over Saudi-Arabien er ikke noget landstræner Gudmundur Gudmundsson skal hjem på hotellet og gense på video to gange, som han gjorde efter fredagens 24-24-kamp mod Argentina.

Søndagens sejr giver selvtillid og to point på kontoen, og spillerne skal have ros for at holde koncentrationen i hele VM-kampen.

- Det kræver meget fokus og god koncentration. Jeg synes, at spillerne gjorde det udmærket og spillede kampen på et højt niveau hele tiden. De ville spille den kamp ordentligt, siger Gudmundsson.

Danmark står nu med tre point efter to kampe ved VM i Qatar efter at have mødt de to på papiret nemmeste modstandere i gruppe D.

- Man kan ikke sige alt for meget, fordi modstanderen var ikke så god. Alligevel er det ikke nemt at vinde med 20 mål.

- Så skal man være meget koncentreret, og jeg er tilfreds med reaktionen og måden, vi spillede på. Vi gjorde det meget professionelt, fastholder Gudmundsson.

Tyskland har vundet to svære kampe over først Polen og siden Rusland, så det bliver en helt anden udfordring for Danmark tirsdag aften.

- Nu forbereder vi os fuldstændigt på kampen mod Tyskland. Det bliver en meget spændende opgave, men også en hård og svær opgave.

- Vi vil vinde den kamp, men vi ved jo, at Tyskland har præsteret meget godt og vundet de to første svære kampe. Så de er fulde af selvtillid.

- Det er en fifty-fifty kamp, og alt kan ske, men vi går efter sejren, lyder det fra landstræneren.

/ritzau/