Gudmundsson om ny sejr: En svær kamp på en svær udebane

Skrevet af admin

02/11/2014

Dagens topnyheder

Der var ikke antydningen af panik på noget tidspunkt på den danske bænk, selv om håndboldherrerne måtte slide for de to point og 25-23-sejren over Bosnien i Tuzla i EM-kvalifikationen.

Alligevel er der en vis lettelse at spore hos landstræner Gudmundur Gudmundsson efter kampen.

- Selvfølgelig er jeg meget tilfreds med resultatet. Det var en meget svær kamp på en meget svær udebane, og jeg synes, vi gjorde det godt, siger han til TV2.

Islændingen noterede sig særligt, at forsvarsspillet fungerede rigtigt godt med kun 23 bosniske mål imod det danske hold.

- I angrebet gjorde vi det godt, men det var ikke nogen nem kamp at spille. Der var høj intensitet og et aggressivt bosnisk forsvar, så det var svært at få flow i spillet, siger landstræneren.

Han valgte at lade Kasper Søndergaard sidde over med en skade, ligesom hverken Mads Mensah Larsen eller Michael Damgaard fik spilletid.

Mads Christiansen og Morten Olsen blev prøvet på henholdsvis højre back og playmakerpositionen, men blev ret hurtigt pillet ud igen og erstattet med Henrik Møllgaard og Bo Spellerberg, der begge fik meget spilletid.

/ritzau/