Gudmundsson satser på syg skytte i OL-kvalifikationen

Trods sygdom skal Michael Damgaard være med til at sikre de danske håndboldherrer en god start på OL-kvalifikationen fredag mod Kroatien.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson oplyser til Ekstra Bladet, at venstrebacken fra Magdeburg er med i den 16 mand store trup, som indleder kvalifikationsturneringen i Jyske Bank Boxen.

Michael Damgaard deltog ikke i torsdagens træning, men Gudmundsson regner med, at den målfarlige skytte bliver klar.

- Han siger, han bliver rask, og det vælger vi at stole på. Michael har fået det meget bedre i løbet af dagen, siger landstræneren til Ekstra Bladet.

Dermed glider Jacob Bagersted ud af truppen, hvor Flensburg-målmand Kevin Møller heller ikke er at finde. Gudmundur Gudmundsson har i første omgang valgt at satse på Michael Damgaards klubkollega Jannick Green som supplement til Nicklas Landin i målet.

Ud over Kroatien står Danmark overfor Norge og Bahrain i OL-kvalifikationsturneringen, der spilles hen over weekenden i Herning. De to bedste mandskaber kommer med til Rio de Janeiro.

Gudmundsson har i løbet af weekenden mulighed for at foretage to udskiftninger i truppen.

- Det vil vi selvfølgelig benytte os af, hvis det bliver nødvendigt, siger landstræneren i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund (DHF).

/ritzau/

Dagens Gossip