Guld-Lasse: Hvad kan Bjarne Riis?

Der var interesse fra Bjarne Riis og Team Saxo-Tinkoff, men den 21-årige guldfugl, Lasse Norman Hansen, valgte Garmin-Sharp som det hold, hvor han skal køre som professionel cykelrytter de næste to sæsoner. 

Valget har vakt undren hos mange danske cykelfans, der peger på, at ryttere som Mads Christensen og Rasmus Guldhammer fik en elendig start på deres professionelle karrierer ved at fravælge Bjarne Riis' hold. Det skriver Feltet.dk

Lasse Norman forstår dog ikke denne undren.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Jeg synes, at det er en lidt underlig prioritering, sådan behøver det ikke at være. Det er fint at prøve noget andet end hos Bjarne. De resultater, de laver på WorldTour, taler for sig selv - Alle de andre hold vinder mange cykelløb, men hvad vinder Bjarne?,  siger Lasse Norman til Feltet.dk.

Med OL-guldet i august fik Lasse Norman cykelverdens øjne rettet mod sig. Siden har han fortsat med at imponere med sit store talent. Han valgte i første omgang at fortsætte på kontinentalholdet, Blue Water Cycling, i stedet for at opsøge en prof-kontrakt.

Allerede efter triumfen i London var der kontakt til Bjarne Riis. Den blev holdt løbende, men en egentlig aftale kom aldrig på tale.

- Jeg snakkede med dem for lang tid siden, hvor der blev givet udtryk for, at jeg var for tung. Det var ikke nogen decideret kontraktforhandling, så egentlig har de ikke været inde i billedet, forklarer Lasse Norman.

Dagens Gossip