Guld-Mie: Jeg har lyst til at skrige

Mie Ø. Nielsen fra Aalborg Svømmeklub vandt fredag aften sin anden guldmedalje ved kortbane-EM i Herning, da hun var hurtigst i 100 meter ryg.

Efterfølgende var hun selvsagt meget tilfreds.

- Lige nu er jeg tilfreds og glad. Jeg har bare lyst til at skrige, men jeg prøver at holde mig selv lidt nede på jorden lige nu. Jeg havde slet ikke regnet med at svømme så hurtigt, siger en storsmilende Mie Ø. Nielsen.

Danskeren kom i mål i 55,99 sekunder, og det var samtidig europarekord.

- Jeg har trænet rigtig godt, og en ny europarekord betyder rigtig meget. Det var rigtig fedt at komme under 56 sekunder for første gang, siger guldvinderen.

Da Mie Ø. Nielsen slog hånden i bassinkanten og vendte sig om, lignede hun et stort spørgsmålstegn, og der gik et øjeblik, før den 17-årige dansker opdagede, at hun havde vundet.

- Hun var så tæt på mig, at jeg troede, hun havde slået ind før mig. Jeg syntes ikke det hele sad, men da jeg så vendte mig om, var jeg bare tilfreds, siger Mie Ø. Nielsen, der kom ind et kvart sekund foran tjekken Simona Baumrtova.

Den danske guldvinder roste endnu engang publikum for deres enestående opbakning.

- Jeg er bare glad for, at hele Danmark støttede mig.

Torsdag aften var Mie Ø. Nielsen en del af det danske kvindehold, der vandt guld i holdkappen 4x50 meter fri, hvor danskerne også satte ny verdensrekord.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip