Gustav er "Årets Julestjerne"

Reality-stjernen Gustav Salinas er kåret til Årets Julestjerne 2013. Det skete ved eventen "Julestjernernes dag" på Hovedbanegården i København.

Valget faldt på den farverige stjerne blandt andet på grund af hans aldrig svigtende evne til at turde skille sig ud og bringe smil frem med sin egen stil. Det er de danske julestjernegartnere og den danske plantebranches fælles markedsføringsselskab, Floradania Marketing, der står bag kåringen.

Inden Gustav Salinas gav koncert, fik han overrakt et diplom af en repræsentant fra Floradania, marketingkonsulent Lone Taklo, der blandt andet sagde:

- Hvert år kårer de danske julestjernegartnere og Floradania en ”Årets Julestjerne”. Anerkendelsen gives til en person, der gør andre mennesker stjerneglade, og hvem lever bedre op til det end dig, Gustav Salinas, som spreder så meget positiv energi, love og kærlighed, hvor du end færdes.

Elsket og hadet - men altid hot

Gustav Salinas har mere end 190.000 følgere på Facebook og er både elsket og hadet for sin ligefremme og følelsesladede stil. Den kostede ham blandt andet en flænge i hovedet og en tur på skadestuen i oktober efter et overfald fra en mindre tolerant ung fyr.

Men den ubehagelige episode afholdt heldigvis ikke Gustav Salinas fra at stille op som ambassadør for den velkendte juleplante.

Dagens Gossip