Gustav har fået nok: Rejser til udlandet

Skrevet af Sol Stoffregen

16/01/2014

Mest læste i dag

Efter et brutalt overfald i oktober og flere andre barske episoder trænger realitypersonligheden Gustav Salinas til luftforandring. Og ikke mindst den kolde vinter har fået Gustav til at drømme om andre lande end Danmark.

LÆS OGSÅ: Slået ned med flaske: Voldsmænd råbte "klamme homo"

Derfor hopper "For lækker til KBH"-stjernen i morgen på et fly til varmere himmelstrøg. Nærmere præcist det eksklusive ferieparadis i det Indiske Ocean: Maldiverne. Det skriver Realityportalen.dk.

- Jeg glæder mig simpelthen så meget til at slappe af, nyde livet og forkæle mig selv med lækre drinks på stranden, fortæller Gustav, som skal afsted med et par venner, til Realityportalen.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Udover garanti for bounty-strande og varme temperaturer er Maldiverne kendt for at være luksus og forkælelse - i den meget dyre ende. Men Gustav afslører, at han gennem nogle venner har fået et usædvanlig godt tilbud på rejsen, som gjorde at han ikke kunne sige nej til en velfortjent pause fra Danmark og medierne.

- Jeg arbejder generelt rigtig meget, så nu har jeg brug for at slappe lidt af og lade batterierne op til næste sæson, så kan jeg komme hjem med helt ny energi, siger Gustav til Realityportalen.dk.