Gustav og Linse nomineret til tv-priser

Der kan være hæder på vej til flere af landets reality-stjerner. For når TvPriserne 2013 uddeles den 16. august, er der justeret på de kriterier og kategorier, som priserne fordeles i.

Det skriver Mediawatch.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det betyder, at der er givet luft til, at TV3 og SBS - og især deres produktionsselskaber - bedre kan gøre sig gældende i flere genrer, hvilket blandt andet ført til en nuancering af begrebet 'reality-tv'.

Omlægningen har blandt andet skabt prisen 'Årets Big Character'. Formålet med den er at anerkende den funktion, som de rette medvirkende har for et programs succes og dermed betydningen af god casting.  

Det bringer typer som Linse Kessler og Gustav fra TV3 ind i kampen om prisen. Begge er da også nomineret. Blandt andre sammen med hovedpersonerne i Tatoo Salonen, som også kører på TV3.

Til gengæld er kategorien 'Årets realityserie' fjernet. Det betyder ikke, at reality-programmer snydes helt. For i stedet har 'Bedste Konkurrencedrevne Serie' og 'Bedste Karakterdrevne Serie' fundet vej til prisoverrækkelsen.

Det betyder, at programmer som ’Paradise Hotel’ og ’Danmarks Næste Topmodel’ ikke kan konkurrere mod ’For Lækker til Love’ og ’Familien fra Bryggen’.

Dagens Gossip