Gustav opgiver sag: Jeg har ikke råd

Gustav Salinas gik i dag fra Københavns Byret med blandede følelser. Han tabte nemlig en retssag mod mediet Zetland, der dermed ikke skal betale de 40.000 kroner i erstatning, som realitystjernen krævede.

Og nu dropper den 25-årige tv-personlighed at køre sagen videre. Det skriver han på sin Facebook-profil.

- Man skal ikke kæmpe, hvis man ved, man ikke kan vinde, og jeg har desværre ikke råd til at køre videre mod Zetland, da de har større økonomiske midler end mig, skriver Gustav Salinas.

Realitydarlingen, der blev landskendt som deltager i TV2-datingshowet "Dagens Mand", lagde sag an mod Zetland på baggrund af en "single", en artikel i et længere format, som de udgav om ham i 2015.

Han mener, at journalisten bag ikke har gjort opmærksom på artiklens omfang, og at Zetland har misbrugt hans "brand". Derfor krævede Salinas 40.000 kroner i erstatning, hvis ikke de knap 90 siders materiale blev gjort gratis tilgængelige.

Men da dommeren læste afgørelsen op, var udfaldet ikke til Gustav Salinas' fordel. Det skriver Ekstra Bladet, som efterfølgende fik en kommentar fra ham.

- Lige nu er jeg meget overrasket og ked af det. Jeg har lært nu, at næste gang skal alt bare være på skrift, siger den tidligere "Divaer i junglen"-deltager til Ekstra Bladet kort efter retssagens afslutning.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip