Gustav Salinas skal i retten i dag

Da mediet Zetland udgav artiklen "Dengang jeg troede, at jeg var assistent for Gustav", lød startskuddet for en længerevarende strid mellem det danske mediehus og realitydeltageren Gustav Salinas.

Parterne har dog ikke selv formået at begrave stridsøksen, og derfor skal retten i dag afgøre sagen. Det har fået Gustav Salinas til tasterne, og på flere sociale medier har han lagt billeder op, hvor "Divaer i junglen"-deltageren udtrykker sin nervøsitet for sagens udfald.

- Har følt mig så misbrugt! Efter halvlandet år falder dommen endelig i morgen. Kryds fingre for mig. Det har jeg virkelig brug for, efter at de har kørt mig rundt på den her måde, skriver Gustav Salinas blandt andet på sin Instagram-profil.

Billedet har fået over 2700 likes og flere kommentarer, og en række Instagram-følgere bakker op om den tidligere realitydeltager.

- Held og lykke Gustav. Jeg vil tænke på dig og sende positive tanker. Vind sagen, skønne, skriver én af de mange følgere.

Ifølge Mediawatch mener Gustav Salinas, at han er blevet misinformeret om artiklens omfang, og at Zetland har misbrugt hans "brand". Af den grund har den 25-årige tv-personlighed stævnet mediet og kræver en erstatning på 40.000 kroner, hvis ikke artiklen - en såkaldt single - stilles gratis til rådighed.

Se Gustav Salinas' billede her: https://www.instagram.com/p/BGAQ3kEQOi8/?taken-by=gustavsalinas

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip