Gustavs overfaldsmand fængslet

Skrevet af Michael Lauritsen

22/10/2013

Dagens topnyheder

Realitystjernen Gustav Andersen Salinas blev i weekenden overfaldet under en bytur i København, hvor han var i selskab med Lisa Lents, der blandt andet er kendt fra Vild med dans.

Tirsdag har en dommer i Københavns Dommervagt varetægtsfængslet en 24-årig mand, som Københavns Politi har sigtet for overfaldet. Ifølge sigtelsen er der tale om grov vold.

Overfaldet skete lørdag morgen klokken kvart i seks på hjørnet af Bernstorffsgade og Vesterbrogade i København.

Her blev en flaske kaste så hårdt mod Gustav Salinas' baghoved, at den knustes, og tv-stjernen faldt til jorden og måtte efterfølgende behandles for en flænge og en bule i baghovedet, lyder det i politiets sigtelse.

Ifølge sigtelsen skulle den formodede gerningsmand to gange have råbt "bøsserøv" efter Gustav Salinas, der i forbindelse med sine optrædener på tv ikke har lagt skjul på, at han er homoseksuel.

Den sigtede har forklaret, at han og to venner var blevet smidt ud fra diskoteket Penthouse, da det lukkede, og det var ude på gaden, at de fik øje på Gustav Salinas og Lisa Lents.

Den sigtede har forklaret, at nogle andre personer på gaden fik taget et billede sammen med de kendte ansigter, og den fornøjelse ville en af den sigtedes venner også gerne have, men det fik han ikke lov til.

Det gjorde den sigtede irriteret, og han har forklaret, at han derfor én eller to gange sagde "bøsserøv" til Gustav Salinas. Den sigtede husker ifølge sin egen forklaring i retten ikke, at han skulle have kastet en flaske mod Gustav Salinas.

Den 24-årige mand er blevet fængslet i foreløbig 14 dage af hensyn til politiets videre efterforskning af sagen.

/ritzau/