Gwen Stefani designer fritidstøj

Til formålet har Stefani og Glasser etableret firmaet Design with Purpose, DWP, og i går præsenterede de deres første kollektion bestående af 18 forskellige modeller, blandt andet T-shirts, diverse denimkreationer og bukser fremstillet af det bæredygtige fibermateriale Tencel.

»Det fede ved DWP er for mig, at det adskiller sig fra alt andet, jeg har lavet. Desuden er tingene skabt her i Los Angeles, hvor vi også har en fabrik«, siger Stefani, som tidligere har haft succes med kollektionerne L.A.M.B. og Harajuku Lovers.

No Doubt-sangerinden understreger, at hendes nye designs er anderledes på flere fronter. »Tingene er meget enkle og det skal de være, når det handler om hverdagstøj«, påpeger hun.

Stefani fortæller, at hendes egen smag skinner igennem i den nye kollektion. »Jeg har forsøgt at komme omkring alt det basale, man skal have, og har tænkt på, hvad jeg gerne selv går i«, siger den gravide poprockstjerne.

Den 44-årige sangerinde venter sit tredie barn med gemalen Gavin Rossdale. Parret har i forvejen sønnerne Kingston og Zuma på henholdsvis syv og fem år.

Dagens Gossip