Gwyneth Paltrow giver kvinder bizarre råd

Gwyneth Paltrows livsstilsblog Goop holder sig ikke tilbage, når det handler om at dele ud af gode - og måske også lidt bizarre - råd til kvinder. I et nyt indlæg er der råd til at få strammet bækkenbunden op.

- Prøv at tisse i badet, mens du går langt ned i knæ. Når du bøjer dig ned i knæ for at tisse i modsætning til at sidde op på toilettet bliver bækkenbunden automatisk engageret og strækker sig, lyder Paltrows forklaring på bloggen.

Gwyneth Paltrow er selv mor til to, datteren Apple og sønnen Moses, som hun har sammen med sin tidligere mand, Coldplay-forsangeren Chris Martin. I indlægget fremgår det, at netop graviditet kan sætte sine spor på bækkenbunden.

Men den 42-årige skuespillerinde har flere gode råd i ærmet.

- Det er ikke bare sjovt at have sex, det er også fantastisk for din krop, dit sind, din sjæl og din bækkenbund. Og så hjælper det dig med at være til stede i nuet, lyder det på Paltrows livsstilsblog.

- Nogle undersøgelser viser, at folk der ofte har sex ser markant yngre ud - op til 12 år yngre end deres egentlige alder, lyder konklusionen i indlægget.

Læs hele blogindlægget her: http://goop.com/the-secrets-of-the-pelvic-floor/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip