Gwyneth Paltrow i nabokrig om port

Naboerne raser over en stor port, der er sat op ved indkørslen til Gwyneth Paltrow og hendes mand Chris Martins palæ i Los Angeles. De omkringboende mener, den overdimensionerede låge skæmmer hele kvarteret og en enkelt er så vred, at han har klaget til kommunen.

Manden har været ude med målebåndet og skriver til bygningsforvaltningen, at porten med sine 275 centimeter overskrider grænsen for det tilladte med næsten en meter.
De kommunale myndigheder bekræfter, at sagen undersøges og oplyser, at der kan falde en bøde på 900 dollars, godt 5.000 kroner. Hvis forvaltningen er enig med den vrede nabo, vil Paltrow og Martin få en frist på 45 dage til at bringe forholdene i orden.

Ægteparret købte fornylig kæmpevillaen i den mondæne bydel Brentwood og gik straks igang med at sikre den mediesky familien et uforstyrret privatliv, blandt andet ved hjælp af den famøse port.

Paltrow forklarede fornylig i et interview med Harper’s Bazaar, at hun og Martin gerne ville flytte fra London for at give deres børn Apple og Moses mulighed for at opleve USAs vestkyst og ikke mindst et mere venligt klima end det britiske. »Tænk hvis ungerne kunne være i solen hver dag, tage en svømmetur og plukke avokadoer«, drømte skuespillerinden.

I første omgang oplever børnene imidlertid, hvordan naboskabet kan være i Hollywood og omegn.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip