Gwyneth Paltrow verdens smukkeste kvinde

Hun pryder forsiden på 2013-udgaven af det særnummer, People hvert år sender på gaden med listen over verdens 100 dejligste.

Skuespillerinden overtager titlen efter Beyoncé, som fik den sidste år, mens Jennifer Lopez sad på tronen i 2011.

Med valget af Paltrow understreger People, at begrebet »40 og færdig« intet har med virkeligheden at gøre i dag. Hun rundede det skarpe hjørne i september men overhaler alligevel yngre medsøstre som Jennifer Lawrence, Amanda Seyfried og Pink.

Paltrow synes dog ikke selv, at hun er noget særligt at se på til hverdag og fortæller, at gemalen Chris Martin stadig bliver overrasket, når hun giver den hele armen: »Når jeg rigtig er klædt på til fest, kommer der gerne en bemærkning a la »Wow, nu er du godt nok Gwyneth Paltrow«. Det siger han, fordi han er vant til at se mig sjoske rundt i T-shirt og posede shorts med uldent strithår og uden makeup«, griner verdens smukkeste i et interview med ugebladet.

Den Oscar-belønnede skuespillerinde fastslår, at parrets to børn er med til at holde hende ung. Paltrow og Martin har datteren Apple på otte år og sønnen Moses på syv.
Regelmæssig motion spiller også en stor rolle for »Shakespare in Love«-stjernens velbefindende: »Det får mig til at se yngre ud og jeg føle mig stærkere. Da jeg startede, syntes jeg, det var et mareridt, men i dag er det ligeså naturligt som at børste tænder. Jeg gør det bare«, forklarer hun.

Blandt de udvalgte på den top 100, People udkommer med i morgen, ses også modne kvinder som Halle Berry, Drew Barrymore og den 75-årige Jane Fonda.

Dagens Gossip