Gyllenhaal tilstår: Hende var jeg vild med

Jake Gyllenhaal har flere gange fundet veje til det helt store biograflærred i filmhit som Nightcrawler og Prisoners, hvor han har spillet forskellige, udfordrende karakterer.

Men selv om den 35-årige skuespiller har medvirket i et utal af film, er der dog en helt speciel film, som har gjort indtryk på ham. Nemlig filmen, hvor han spiller side om side med skuespillerinden Jennifer Aniston.

I et nyt interview til det amerikanske medie People Magazine fortæller Brokeback Mountain-skuespilleren, at han i flere år havde følelser for Jennifer Aniston, efter at parret arbejdede sammen under optagelserne til filmen The Good Girl.

- Jeg vil sige, at jeg var vild med hende i årevis. Og det gjorde det svært at arbejde sammen med hende, fortæller Jake Gyllenhaal til People Magazine.

Den amerikanske skuespiller har gennem sin karriere flere gange spillet sammen med nogle af Hollywoods smukkeste og mest anerkendte skuespillerinder, som Anne Hathaway, Reese Witherspoon og Natalie Portman.

I sidste ende var det dog 47-årige Jennifer Aniston, som slog benene væk under Jake Gyllenhaal.

- Det var ikke Jennifers rolle i "Venner", der gjorde mig vild med hende, men nærmere hendes personlighed, fortæller Jake Gyllenhaal til People Magazine.

Jake Gyllenhaal åbner årets Toronto Film Festival med sin nye film Demolition. Den danske premieredato er dog endnu ikke fastlagt.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip