To gymnaster fra DGI Sydøstjylland er udvalgt til Verdenshold

DGI’s Verdenshold er den ultimative drøm for mange gymnaster. Det er drømmen om en 10 måneder lang jordomrejse med masser af gymnastik, unikke oplevelser og venner for livet.

DGI har netop offentliggjort, hvilke 28 gymnaster der er udvalgt til DGI’s Verdenshold 2014-2015. De har kæmpet sig igennem en benhård udtagelse og kan nu se frem til at besøge lande som Taiwan, Chile og USA. De kommer til at undervise i over 150 workshops og opføre deres shows for tusindvis af mennesker. Og der er ingen tvivl om, at de glæder sig.

- Siden jeg var lille har det været en stor drøm for mig at nå dette mål. Jeg glæder mig til at rejse jorden rundt med min nye lille ”familie” og opleve verden i fællesskab med gymnastik og være ambassadør for dansk foreningsliv, siger Line Ahrensborg Blirup.

Danmarks dygtigste gymnaster

De 28 udvalgte gymnaster kan se frem til en fantastisk tid, der kommer til udvikle dem både som gymnaster og som mennesker.

- Vi er stolte af, at vi igen har fundet et stærkt hold. Vi har udvalgt Danmarks dygtigste gymnaster med hver deres særlige kompetencer, og de er klar til den store udfordring, det er at være en del af DGI’s Verdenshold. De kommer til at rejse som repræsentanter for DGI, og de skal formidle gymnastik og dansk kultur til mange forskellige mennesker. Derfor skal de ikke kun være de bedste til gymnastik, men også have mange andre kompetencer i orden, forklarer Johannes Bjerre, der er general manager for DGI’s Verdenshold.

147 gymnaster deltog i udtagelsen til DGI’s Verdenshold i Vejle. Niveauet var tårnhøjt i år, og gymnasterne skulle bevise deres evner på et gymnastikgulv over hel weekend. Der blev løbende sorteret gymnaster fra i bedste X Factor stil, og 42 gik videre til de personlige samtaler, hvor deres sociale kompetencer og evner som instruktører kom i fokus.

DGI’s Verdensholds 10 måneder lange verdensturne starter med en række take-off shows i Danmark til september. Inden da skal holdet igennem otte intensive træningslejre for at blive klar til turneen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip