Gymnaster kæmper om en plads på DGI’s Verdenshold

En jordomrejse med fantastiske oplevelser, venner for livet og masser af gymnastik. For mange gymnaster er DGI’s Verdenshold den ultimative drøm, og nu skal deltagerne til det næste hold findes.

178 gymnaster fra hele Danmark deltager i udtagelsen for at kæmpe om en plads på holdet.

Fysisk form og sociale kompetencer

Udtagelsen tester både gymnasternes evner på et gymnastikgulv, deres personlighed, fysiske form samt deres engagement og erfaring som instruktør.

- Det er vigtigt, at gymnasterne har flair for at lære fra sig og kan være rollemodeller for andre. Det er nemlig især gennem vores workshops, at vi forsøger at bevæge verden til en sund og aktiv livsstil, siger Johannes Bjerre, manager for DGI’s Verdenshold.

Første del af udtagelsen foregår over en weekend i DGI-huset i Vejle og fra 14.-16. februar. I løbet af weekenden bliver gymnasterne siet fra i tre udtagelsesrunder, og de dygtigste går videre til en personlig samtale, der afholdes i den efterfølgende uge.

Efter samtalerne afgøres det, hvilke gymnaster der skal udgøre DGI’s Verdenshold 2014-1015.

DGI’s Verdensholds turné starter i efteråret 2014 og kommer til at vare 10 måneder, hvor der afholdes mere end hundrede workshops og shows i 20 forskellige lande.

Dagens Gossip