Gyserkamp kan drille suveræne danske herrer

Et skræddersyet dansk VM-program sætter spørgsmålstegn ved, om Danmark har det, der skal til, når det virkelig spidser til i de afgørende knockout-kampe - måske allerede i aftenens kvartfinale mod Ungarn.

Storskytten Mikkel Hansen har svært ved at vurdere, hvor holdet står i en eventuel gyserkamp.

- Det kan jeg først svare på, når vi bliver presset. Så kan jeg svare på, om det er en fordel eller ulempe, at vi ikke har været ude i de helt tætte kampe. Indtil videre har det set rigtig godt ud, siger Mikkel Hansen.

De første seks kampe ved VM er endt med lutter danske sejre, og modstanden har ikke været prangende hele vejen igennem, erkender Bo Spellerberg.

- Det hele har flasket sig, og vi havde en ottendedelsfinale, der var afgjort efter 35 minutter. Så jeg vil sige, at det har været svært at brokke sig indtil videre.

- Førhen har vi mødt større modstand i den indledende pulje. Der har vi haft en god lodtrækning i år, og det har været et godt program for os, konstaterer Spellerberg.

Bo Spellerberg håber ikke, at holdet kan ramle ind i en chokeffekt, og at det kan gå galt mod et af de bedre hold som ungarerne eller i en eventuel semifinale mod enten Spanien eller Kroatien.

- Jeg ved ikke, om jeg er bekymret. Men det er da klart, at vi ikke har haft nogle af de kampe endnu, hvor vi har spillet fuldstændig tæt indtil slutminutterne, sådan som de andre hold har haft i de mere jævnbyrdige puljer.

- Jeg håber ikke, det bliver en hæmsko for os. Jeg tror, vi har selvtilliden og så mange, der har prøvet det før, at jeg ikke anser det som et problem, beroliger playmakeren.

Landstræner Ulrik Wilbek mener, at holdet har haft et fint program, som ingen ulemper har givet.

- Alt andet lige skulle det gerne gøre, at vi har noget overskud og selvtillid, som vi kan tage med os i kvartfinalen.

- Jeg synes dog, at vi blev fint presset i kampen mod Rusland, som var oppe på minus to, da der manglede få minutter, men brændte så en oplagt chance. Så der havde vi intensitet i det og pres på os, pointerer Wilbek.

Aftenens kamp mod Ungarn går i gang klokken 20.45.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip