Gytkjær cementerer vigtig Haugesund-sejr i bundkamp

30/08/2015

Med otte mål inden søndag var den tidligere FCN-angriber Christian Gytkjær den mest scorende danske spiller i den norske Tippeliga, og i kampen mod Start var han igen på pletten med sit niende sæsonmål.

Haugesund vandt den vigtige kamp om at lægge afstand til nedrykningsstregen med 3-1, og Gytkjær stod for det sidste af holdets mål ti minutter før tid.

Også en anden tidligere FCN-spiller, midtbanemanden Søren Christensen, var med for Haugesund.

Udeholdet kom tidligt foran ved Kristoffer Haraldseid, mens Simon Diedhiou og Christian Gytkjær slog sejren fast efter pausen.

Islændingen Gudmundur Kristjánsson reducerede i sidste minut.

Sejren giver Haugesund yderligere luft til nedrykningsstregen, hvor der nu er otte point ned. Det kan blive reduceret til syv point, hvis Tromsø overraskende besejrer førerholdet Rosenborg senere søndag.