Håbet lever for Danmark - tre point nødvendigt i Tjekkiet

Det danske fodboldlandshold har i den grad brug for hele nationens opbakning, når de den 22. marts løber på banen mod Tjekkiet.

Det er afgørelsens time, og det er nu, Morten Olsens tropper skal kæmpe med ALT, hvad de har lært for at sikre point til Danmark. Drømmen om sambarytmer og VM i Brasilien lever i høj grad stadig, og Morten Olsens tropper kan selv holde liv i den, hvis de henter point med hjem fra Andruy Stadion i Olomouc.

Dramaet kan følges direkte på Kanal 5 fra klokken 19.

Det handler om fodbold

Opgaven er simpel: Hvis Danmark vil spille VM i Brasilien i sommeren 2014, så skal der point med hjem fra Tjekkiet og meget gerne tre af slagsen.

Tjekkerne ligger 3’er i gruppe B med fem point for tre kampe, mens Morten Olsens mandskab kun har skrabet to point sammen og er 5'er i gruppen. Italien er stukket af i toppen af gruppen, men hvis de danske drenge vil være med til at dyste om andenpladsen, så er det i Tjekkiet, at der skal høstes point! Morten Olsen må undvære sin favorit-angriber, Nicklas Bendtner som sidder ude med 6 måneders karantæne.

Det åbner dørene til landsholdet for nogle af Danmarks andre talentfulde angribere, der drømmer om en fast plads på landsholdet. Så mon ikke opgøret mod Tjekkiet igen vil give plads til Andreas Cornelius i front?

Mødet med Tjekkiet foregår på det lille Andruv Stadion i Olomouc, som kun har plads til 12.500 tilskuere, så de danskere, der har taget turen til Olomouc, har en god chance for at blive hørt.

Dagens Gossip