Håndbold: Aalborgs favoritter fældet af Mors-Thy

07/09/2015

Medaljekandidaterne fra Aalborg Håndbold måtte mandag overraskende bøje sig for Mors-Thy i Boxer Herreligaen.

På udebane tabte Jesper Jensens Aalborg-mandskab med 25-29.

Mors-Thy lagde fundamentet til sejren i kampens indledning, hvor værterne hurtigt bragte sig foran 5-0 mod et uengageret Aalborg-hold.

Hjemmeholdet spillede med stor tålmodighed i angrebet og fandt gang på gang de bløde punkter i Aalborgs forsvar. På stregen stod en skarp Christoffer Cichosz ofte klar til at straffe gæsterne.

Føringen efter de første 30 minutter lød på 15-9 til Mors-Thy, der i begyndelsen af anden halvleg fik rystet en god Aalborg-start af sig.

Gæsterne åbnede med tre scoringer i træk, men Mors-Thy-træner Jan Paulsens spillere fik midlertidigt sat en prop i.

Aalborg fik kontakt i slutfasen med en reducering til 24-25, men tættere på kom gæsterne ikke.

Aalborg og Mors-Thy har hver to point efter de to første spillerunder i herreligaen.