Håndbold-EM: En dansker valgt til All Star-holdet

Skrevet af admin

31/01/2016

Mest læste i dag

Landsholdsspilleren Henrik Møllgaard er som den eneste dansker valgt til EM-slutrundens All Star-hold.

På finaledagen i Polen har Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) afsløret turneringens bedste hold bestående af spillere fra de deltagende nationer.

Hen over de seneste to dage har 57.000 fans stemt på slutrundens største profiler, og det samme har en række udvalgte eksperter.

Paris Handball-spilleren Henrik Møllgaard er af fans og eksperter vurderet til EM's bedste forsvarsspiller.

Målet på All Star-holdet vogtes af Andreas Wolff fra det tyske landshold, der klokken 17.30 møder Spanien i finalen. Tyskerne er desuden repræsenteret med Tobias Reichmann, som er valgt til bedste højre fløj.

Finalemodstanderen Spanien har også to spillere med. Det drejer sig om Julen Aguinagalde på stregen, mens Raul Entrerrios er kåret til turneringens mest værdifulde spiller.

En af de store profiler hos de polske EM-værter Michal Jurecki er med som venstre back, mens Sveriges Johan Jakobsson er højre back.

Aalborg Håndbolds nordmand Sander Sagosen er playmaker på All Star-holdet, hvor Kroatiens Manuel Strlek er sidste mand som venstre fløj.

For første gang i mange år er Frankrig ikke repræsenteret på det udvalgte hold. Frankrig slog lørdag Danmark i kampen om turneringens femteplads.

/ritzau/