Håndbold: Midtjylland dukker førerholdet Aalborg

17/10/2015

Noget af en nedtur ramte lørdag eftermiddag topholdet Aalborg Håndbold i Boxer Herreligaen.

Hjemme i det nordjyske lignede det i det meste af en tæt kamp mod HC Midtjylland sjette sejr på stribe og to point til værterne, der således kunne være trukket fra de nærmeste konkurrenter i toppen af rækken.

Men gæsterne scorede kampens tre sidste mål, hvilket betød at en 25-23-føring til Aalborg blev vekslet til en overraskende 26-25-sejr til midtjyderne, der sejren til trods stadig befinder sig i rækkens nederste halvdel.

Imponerende og uventet for midtjyderne, hvor Kasper Gudnitz scorede mål på samlebånd.

Aalborg topper stadig rækken, nordjyderne har vundet seks af ni kampe og har dermed 12 point i den tætte liga, hvor HC Midtjylland ligger nummer ti med otte point for lige så mange kampe.

Sønderjyske var bagud med tre ved pausen i hjemmekampen mod Århus, men i anden halvleg var sønderjyderne klart bedst. Hjemmeholdet vandt kampen 27-25 og kravlede op på femtepladsen med ti point for ni kampe.

GOG led et nederlag hjemme til Skanderborg, der kunne forlade Fyn med en sejr på 26-24. Skanderborg er treer i ligaen med 11 point for otte kampe, GOG ligger midt i rækken - to point efter lørdagens overmænd fra Skanderborg.