Håndbold: Skader skaber bøvl hos ligaens tophold

Skrevet af admin

02/01/2015

Mest læste i dag

Håndboldkvinderne fra Team Esbjerg indleder 2015 som holdet, de andre skal jagte.

Med fire points forspring til forfølgerne fra Tvis Holstebro, Viborg og FC Midtjylland, har Team Esbjerg indtaget toppen, i hvert fald for en stund.

Nu skal spillerne vise, at holdet, trods flere skader, kan holde fast.

- Efter den lange kamppause er målet at komme tilbage til det spor, vi sluttede på i efteråret og holde os blandt de to bedste i rækken, så vi kvalificerer os direkte til semifinalerne, siger cheftræner Lars Frederiksen i en pressemeddelelse.

- Vi er nu det jagtede hold, og det er vigtigt, at vi ikke render rundt med stillingen oppe i hovederne. Vi har vundet sejre ved at have et godt holdsamarbejde for individuelle præstationer, og det skal vi holde fast i,

EM-slutrunden blev dyr for Team Esbjerg, der fik både Lotte Grigel og Kari Aalvik Grimsby hjem med skader, som holder dem ude i hele januar. Det betyder, at træner Lars Frederiksen må rokere en smule og måske bruge trække på lidt færre spillere i en periode.

- Vi må omrokere på flere positioner, men vi tror selv på, at vi er så gode, at vi kan fastholde placeringen i toppen, siger Lars Frederiksen.

På målvogterpladsen vikarierer nu den tidligere Vejen-målvogter Bente Højmark, der er klar til at spille igen efter barselsorlov.

Team Esbjerg spiller sin første kamp efter julepausen lørdag, hvor SK Aarhus kommer til Blue Water Dokken i Esbjerg.

/ritzau/