Håndboldligaens bundprop kæmper sig til sjælden sejr

22/02/2016

Håndboldherrerne fra Skive holder liv i håbet om at undgå nedrykning.

Mandag aften kæmpede Boxer Herreligaens bundprop sig til en hjemmesejr på 29-27 over Sønderjyske.

Med ni scoringer indtog Mads Øris Nielsen en hovedrolle for skibonitterne.

Hjemmeholdet styrede ellers mod nederlag før pausen, hvor Sønderjyske en overgang var foran med 8-4.

Ved pausen havde Skive udlignet til 15-15, og i de sidste fem minutter lykkedes det at slå et afgørende hul.

Sejren betyder, at Skive på ligaens direkte nedrykningsplads har ti point, men afstanden op til Nordsjælland er nu nede på et enkelt point. HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg har hver 13 point.

Den overraskende sejr til Skive betyder, at der for alvor er skabt spænding i bunden, hvor der skal findes en direkte nedrykker, mens to hold skal ud i overlevelsesdueller mod hold fra 1. division.

Sønderjyske kan med nederlaget få problemer med at slutte blandt de otte bedste, der går videre til slutspillet. Sønderjyske indtager ottendepladsen, mens trues bagfra af Skanderborg, der dog har fire point op.

Der resterer seks spillerunder i Boxer Herreligaen. Sønderjyske og Skive har dog spillet en kamp mere end konkurrenterne.