Håndboldligaklub interesseret i Kasi-Jespers projekt

Jesper 'Kasi' Nielsen har brug for en licens fra en klub på højt plan for at genrejse AG København, som han drømmer om. Ajax i næstbedste række har meldt ud, at man er klar til dialog. Nu melder også den sjællandske Håndboldliga-klub Nordsjælland sig som interesseret samtale-partner til Kasis projekt.

Hos Nordsjælland Håndbold hilser sportschef Peter Bentsen velkommen, at Jesper Nielsen planlægger et comeback i dansk håndbold. I første omgang er sportschefen lidt tøvende i forhold til, om klubben vil indgå i et decideret samarbejde med den tidligere AGK-ejer.

- Det vil jeg ikke tage stilling til på nuværende tidspunkt, for det er i givet fald noget, vi skal drøfte på bestyrelsesniveau. Men selvfølgelig vil vi tage en henvendelse seriøst og drøfte den på seriøst plan, siger Peter Bentsen.

Gået lidt mere på klingen om, hvorvidt der er nogen modeller for samarbejde med Jesper Nielsen, sportschefen kan forestille sig Nordsjælland være en del af, siger han dog.

- Også det ville være overladt til bestyrelsen, men jeg tror nok, at man vil have den holdning, at vi har forsøgt at brande os som Nordsjælland Håndbold og være den regionale håndboldklub i det gamle Frederiksborg Amt. Og det tror jeg stadig ville være en del af konceptet. Så jeg tror, at hvis han ligesom ville prøve at trække det her ned på Vestegnen, så er jeg ikke sikker på, at det ville være det, vi ønskede. Men jeg vil ikke være afvisende på nuværende tidspunkt for nogen modeller overhovedet, siger Peter Bentsen.

Og hvis Jesper Nielsen henvender sig til Nordsjælland med henblik på dialog, er klubben klar til at tage en snak.

- Vi har ikke noget udestående med Jesper Nielsen på nogen som helst måde. Jeg synes, han har været et friskt pust til dansk håndbold, og sådan en mand vil vi selvfølgelig altid gerne tale med. Og kan det ikke blive til et samarbejde så tæt, som det nu er beskrevet her, kan jeg snildt se, at vi kan bruge Jesper Nielsen til andre ting i dansk håndbold og få højnet standarden og hele opsætningen omkring dansk håndbold, siger Peter Bentsen.

Dagens Gossip