Håndboldpigerne smadrede Tyrkiet

Danmark var flere klasser over Tyrkiet, og er med en sejr på 18 mål på vej til VM i Serbien senere på året.

De danske håndboldfans kan godt booke flybilletterne til Serbien. Håndboldkvinderne smadrede Tyrkiet i den første playoff-kamp mod Tyrkiet i Ankara med 42-24 og bør være klar til VM i Serbien i december.

Danmark mødte også Tyrkiet i to playoff-kampe i 2008 om at komme med til EM i Makedonien. Dengang gik Danmark videre med mindst mulig margin. Efter et nederlag på ét mål i den første kamp i Tyrkiet, hev de danske piger en to-målssejr i land i returopgøret.

Det var langt fra det samme billede denne gang, hvor det danske hold fuldstændig udspillede tyrkerne. Efter en lidt rodet start trak Danmark hurtigt fra, og Line Jørgensen bragte efter 12 minutter danskerne foran med 7-3. Derfra så de danske piger sig ikke tilbage og med solidt forsvarsspil og et hav af mål på kontra kunne de gå til pause med en føring på 18-13.

Tyrkerne manglede deres helt store stjerne Yeliz Özel, der var ude med en knæskade, og selv om de andre tyrkiske bagspillere leverede en række fine scoringer på langskud, så var der ikke meget at gøre mod det danske forsvar.

I anden halvleg fortsatte billedet fra de første 30 minutter, og selvom tyrkerne forsøgte sig med et par mandsopdækninger, blev danskerne ved med at udbygge føringen. Der var mere end klasseforskel på de to hold og danskerne tromlede hen over deres efterhånden modløse modstandere.

Der er returopgør på lørdag kl 20.15 i Aarhus.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip