Håndboldspillere er sendt på hårdt arbejde i julen

Mens de fleste danske sportsfolk får lidt fred i julen, så gælder det ikke for spillerne i Herre Håndbold Ligaen.

Torsdag er der næsten fuldt program i ligaen, hvilket betyder, at flere spillere måtte møde op til træning 1. juledag. Blandt andre spillerne i Skjern, der torsdag klokken 19 får besøg af Sønderjyske.

- Vi trænger til juleferie, men vi nægter at tage på ferie efter et pointtab, siger fløjen Bjarke Christensen til Skjerns hjemmeside.

- Sønderjyske er et glimrende hold, der har taget point fra store hold, men hjemme i arenaen er det os, der styrer showet.

- Sønderjyske er ikke et hold, man bare kører over. Det ved vi godt. Men det ændrer ikke på, at vi skruer helt op, og så skal de gøre det godt for at hænge på, siger han.

Skjern har blot tabt en enkelt kamp på hjemmebane i over et år, hvilket betyder, at vestjyderne er storfavoritter i torsdagens kamp. Efter en flot sæsonstart er Sønderjyske gået en anelse i stå og indtager en ottendeplads i ligaen.

Ud over Skjern og Sønderjyske så ser torsdagens program således ud: Mors/Thy - KIF Kolding København, Team Tvis Holstebro - Bjerringbro/Silkeborg, GOG Håndbold - Ribe/Esbjerg, Aalborg Håndbold - TMS Ringsted.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip